Nepečené

Nepečený Lotus zákusek




Sandra Hvilová | Nepečený Lotus zákusek

Nepečený Lotus zákusek s lehoučkým a lahodným krémem.

Ingredience
150 gramů máslové sušenky
80 gramů máslo
250 gramů mascarpone
250 mililitrů šlehačková smetana
3 čajové lžičky Lotus pomazánka
1 balíček Lotus sušenky
Postup

Korpus: Připravíme si tác, na který dáme pečící papír a rozložím formičky, které budeme plnit. Keksy rozmixujeme a přidáme k nim rozpuštěné máslo a sušenkovou směs pořádně promícháme. Do jedné formičky dáme 3 čajové lžičky a pořádně zamačkáme.

Krém: Lotus pomazánku, šlehačkovou smetanu a mascarpone vyšleháme. Směs vložíme do cukrářského sáčku a plníme formy. Dáme ztuhnout do chladničky na cca 24 hodin. Potom vyjmeme z chladničky a vymačkáme z formiček.

Zákusek libovolně ozdobíme karamelovou polevou a Lotus sušenkami.





Ochutnejte také