Nepečené

Tvarohový dezert s broskvemi




Nepečený broskvově tvarohový dezert

Ingredience
100 gramů máslové sušenky
28 gramů máslo
250 gramů tvaroh jemný
200 mililitrů šlehačková smetana
2 balíčky vanilkový cukr
1 plechovka broskvový kompot
1 plátek želatina
Postup

Máslové sušenky rozmixujeme a přidáme rozpuštěné máslo.

Krem: tvaroh, sl. smetanu, 2xvan.cukr spolu vysláháme.

broskvové pyre: broskve rozmixujeme a 100ml si odložíme

Broskvová zelatina: 100ml rozmixovaných broskví si ohřejeme a přidáme k nim 1platkovou zelatinu, dříve namocenou ve studené vodě.

Do dezertních sklenic dáme na spodek máslové sušenky 1PL, krem, broskvové pyry a nalijeme trochu broskvové želatiny. Dáme ztuhlou do chladničky a libovolně ozdobíme. S uvedeného množství mi vyšlo 10ks.





Ochutnejte také