U nás velmi oblíbené pečivo nejen na Vánoce, ale po celý rok
Ingredience
| 300 | gramů | Palmarin |
| 150 | gramů | moučkový cukr |
| 2 | kusy | vanilkový cukr |
| 2 | kusy | vejce |
| 400 | gramů | hladká mouka |
| 200 | gramů | mleté ořechy |
| Dokončení: | ||
| trochu | moučkový cukr | |
| trochu | čokoláda | |
Postup
Změklý palmarin utřeme metličkou s vejci, moučkovým a vanilkovým cukrem.
Ke hmotě přidáme mouku, ořechy a rukama zpracujeme těsto. Dáme přikryté na půl hodin do chladničky.
Po odstátí z těsta děláme na pracovní ploše palice tloušťky prstu az nich formujeme rohlíčky.
Ukládáme na plech s papírem a pečeme na 180 C dokud trochu nechytí barvu ( závisí na troubě)
Obalujeme v moučkovém cukru a konce namočíme v čokoládě. Více receptů na instagramu @frommykitchendotcom

